Filme

#filmele lunii septembrie 2021 #filmele lunii septembrie #filmele lunii #septembrie 2021

Filme pe care sa nu le ratezi in luna septembrie! Cele mai asteptate premiere cinematografice

Odata cu lasarea frigului probabil iti doresti sa eviti terasele friguroase si sa te adopostesti in locuri inchise. Profita de acest lucru pentru a urmari cele mai interesante premiere cinematofrafice ale lunii septembrie.

Malignant - Incarnarea raului (Malignant) – in cinematografe din 3 septembrie

  • Regia: James Wan
  • Cu: Annabelle Wallis, Maddie Hasson, George Young, Michole Briana White, Jacqueline McKenzie
  • Gen film: Horror, Thriller
  • Distribuitor: Vertical Entertainment

Madison este paralizata de viziuni socante ale unor crime cumplite, iar chinul ei se inrautateste pe masura ce isi da seama ca visele ei sunt de fapt realitati terifiante.

Shang-Chi si legenda celor zece inele (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings) – in cinematografe din 3 septembrie

  • Regia: Destin Cretton
  • Cu: Awkwafina, Michelle Yeoh, Simu Liu, Florian Munteanu
  • Gen film: Actiune, Aventuri, Fantastic, SF
  • Distribuitor: Forum Film Romania

Shang-Chi, eroul acestui film, este „Stapanul Kung-Fu” din Marvel Comics. Cand el este atras in organizatia clandestina a celor Zece Inele, devine fortat sa se confrunte cu trecutul pe care credea ca l-a lasat in urma.

Dupa ce ne-am indragostit (After We Fell) – in cinematografe din 3 septembrie

  • Regia: Castille Landon
  • Cu: Hero Fiennes Tiffin, Josephine Langford
  • Gen film: Drama, Romantic, Dragoste
  • Distribuitor: Ro Image 2000, Prorom

Cel de-a treilea capitol al francizei „After” o gaseste pe Tessa incepand un nou capitol captivant din viata ei. Dar, in timp ce se pregateste sa se mute la Seattle pentru o slujba de vis, gelozia lui Hardin si comportamentul lui imprevizibil ajung la un nivel insuportabil si ameninta sa puna capat relatiei lor pasionale. Situatia lor se complica atunci cand tatal Tessei se intoarce si ies la iveala dezvaluiri socante despre familia lui Hardin. In cele din urma, Tessa si Hardin trebuie sa decida daca merita sa se lupte dragostea lor sau daca este timpul sa mearga pe cai separate.

Tessa si Hardin au indurat atat de multe in timpul relatiei lor, dar acum se confrunta cu unele dintre cele mai mari schimbari si provocari din viata lor. Tessa termina facultatea si se pregateste sa se mute la Seattle pentru o slujba de vis la Vance Publishing. Desi il roaga pe Hardin sa vina cu ea, el refuza, si ii ofera o alternativa: sa se mute la Londra, unde pot construi impreuna un viitor.

Intre timp, tatal Tessei se intoarce dupa o absenta de noua ani. Desi tanjeste sa restabileasca o legatura cu fiica sa, el se apropie mai mult de Hardin, cu care impartaseste dragostea pentru Tessa, dar si pentru alcooluri tari. Tessa si Hardin se indreapta amandoi catre prietenul lor Landon pentru a se sfatui inainte ca acesta sa plece la New York. Kimberly si Christian o gazduiesc pe Tessa in casa lor, iar unele vesti surprinzatoare il trimit pe Hardin inapoi in Anglia pentru o vizita neplanificata, lasand-o, astfel, pe Tessa singura.

In ciuda dezacordurilor lor si a provocarilor neasteptate pe care viata le-a aruncat in viata lor, pasiunea dintre Tessa si Hardin e mai fierbinte ca niciodata. Tessa nu a iubit niciodata atat de intens o alta persoana, dar este epuizata de ciclul nesfarsit de gelozie, furie si iertare. Tessa si Hardin isi doresc o viata impreuna, dar trebuie sa decida ce sunt dispusi sa sacrifice si ce inseamna sa iubesti cu adevarat pe cineva. Orice cale aleg, este clar ca lucrurile nu vor mai fi niciodata la fel intre ei.

Boss Baby: Afaceri de familie (The Boss Baby: Family Business) – in cinematografe din 17 septembrie

  • Regia: Tom McGrath
  • Cu: Alec Baldwin, James Marsden, Amy Sedaris, Ariana Greenblatt, Jeff Goldblum
  • Gen film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic
  • Distribuitor: Ro Image 2000

In continuarea comediei animate-blockbuster nominalizate la Oscar®, produsa de DreamWorks Animation, fratii Templeton - Tim (James Marsden) si fratele sau Boss Baby Ted (Alec Baldwin) - au devenit adulti si s-au indepartat unul de celalalt. Tim este acum un tata casatorit. Ted este CEO al unui fond financiar. Dar un nou bebe-sef cu o abordare moderna si o atitudine de invingator este pe cale sa-i reuneasca din nou... si sa inspire o noua afacere de familie.

Tim si sotia sa, Carol (Eva Longoria), sustinatoarea familiei, locuiesc in suburbii cu fiica lor super-inteligenta Tabitha (Ariana Greenblatt din Avengers: Infinity War), si adorabila bebelusa Tina (Amy Sedaris din BoJack Horseman). Tabitha, care e prima in clasa la prestigiosul centru Acorn Center pentru copii supaerdotati, isi idolatrizeaza unchiul, pe Ted, si vrea sa devina ca el, dar Timcare inca nu s-a desprins de energia si felul sau de tanar hiperactiv, isi face griji ca fetita lui lucreaza prea mult si rateaza o copilarie normala.

Cand bebelusa Tina dezvaluie ca este agent secret pentru BabyCorp pornita in misiunea de a descoperi secretele intunecate care se ascund in culisele scolii, cu misteriosul ei fondator, Dr. Erwin Armstrong (Jeff Goldblum), astfel, fratii Templeton se vor reuni cu un tel comun, si vor fi nevoiti sa reevalueze ce inseamna familia, si sa descopere ceea ce conteaza cu adevarat.

Anul meu la New York (My Salinger Year) – in cinematografe din 24 septembrie

  • Regia: Philippe Falardeau
  • Cu: Margaret Qualley, Sigourney Weaver, Douglas Booth, Seána Kerslake
  • Gen film: Drama
  • Distribuitor: Voodoo Films

La sfarsitul anilor nouazeci, in New York, o tanara ce aspira sa devina scriitoare isi gaseste o slujba la agentia literara ce il reprezinta pe J.D. Salinger. Insarcinata de sefa sa excentrica sa prelucreze corespondenta lui Salinger, Joana decide sa personalizeze raspunsul sec oferit de agentie fanilor scriitorului. Rezultatele sunt pline de umor si emotionante, iar Joanna, in timp ce foloseste vocea marelui autor, incepe sa o descopere pe a ei.

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea