Filme

#filme noi #filme #filme 2011 # premiera filme #cinematografe romanesti

Filme noi pe marile ecrane din Romania (25 noiembrie-2 decembrie 2011)

Cinefilii romani au parte in saptamana 25 noiembrie - 2 decembrie 2011 de trei filme noi-noute.

" ", primul dintre ele, este realizat de experimentatul cineast David Cronenberg (Videodeodrome, The Fly, Crash). " A Dangerous Method " arunca o privire asupra relatiei turbulente dintre psihanalistul neexperimentat, Carl Jung, mentorul sau, Sigmund Freud si Sabina Spielrein, o tanara care va interveni asupra relatiei dintre cei doi.

Sigmund Freud este interpretat de seducatorul Viggo Mortensen, Carl Jung este jucat de Michael Fassbender, in timp ce Keirei Knightley ii este rezervat rolul Sabinei.

V-ati intrebat vreodata cum imparte Mos Craciun toate cadourile intr-o singura noapte? Raspunsul este unul singur: cu ajutorul tehnologiei ultramoderne, din baza sa de operatii de la Polul Nord! Insa anul acesta misiunea da gres deoarece un copil din sutele de milioane de pe Pamant a fost uitat si nu isi va primi cadoul. Este ocazia perfecta pentru Arthur, fiul cel mic al lui Mos Craciun, sa devina erou fara voie. Ajutat de bunicul sau si de un elf, el va porni intr-o cursa contra-cronometru pentru ca ultimul cadou sa ajunga la destinatie inainte de ivirea zorilor.

Filmul despre care tocmai v-am povestestit se numeste "Arthur Christmas" si este o animatie in care veti putea auzi vocile unor actori precum James McAvoy, Jim Broadbent , Hugh Laurie, Bill Nighy sau . De regia acestei productii s-a ocupat tandemul Barry Cook - Sarah Smith.

Ultima premiera a saptamanii este " ", o ecranizare dupa un roman . " The Rum Diary " este povestea unui scriitor (Johnny Depp) care ajunge sa lucreze pentru un ziar slab cotat din Puerto Rico. Aici are parte de aventura vietii sale: cade in patima alcoolului, se incurca cu o femeie maritata si se implica intr-o serie de afaceri dubioase impreuna cu personaj la fel de dubios. Regia lui "The Rum Diary" este semnata de Bruce Robinson. Alaturi de Johnny Depp, in film mai apar Amber Heard, Aaron Eckhart si .

Foto: zupernews.wordpress.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea