Filme

#premiere #viata mea sexuala #nasa #filme romanesti #dragos bucur #vin diesel #fasta five

Filme noi la cinema (29 aprilie - 5 mai 2011)

Sfarsitul lunii aprilie apartine, fara indoiala, filmului romanesc.  In saptamana  29 aprilie - 5 mai avem parte de trei filme noi, doua dintre ele fiind productii autohtone.

Dragos Bucur, Whitney Anderson si Alex Velea au parte de belele in Nasa,  Cristina Florea  este o mama nevoita sa-si creasca singura copilul in “Viata mea sexuala”, iar Vin Diesel ne ofera o noua doza de adrenalina in cea de-a cincea parte din "Fast & Furious".

 

fast five

 

Regia: Justin Lin

Distributie: Vin Diesel, Dwayne Johnson, Paul Walker, Jordana Brewster

In Fast Five, fostul politist Brian O’Conner (Paul Walker) face echipa cu fostul puscarias Dom Toretto (Vin Diesel), de partea cealalta a legii. Dwayne Johnson se alatura unei echipe de actori formata din Jordana Brewster, Chris ‘Ludacris’ Bridges, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Matt Schulze, Tego Calderon si Don Omar pentru o cursa nebuna cu miza suprema.

De cand Brian si Mia Toretto (Brewster) l-au ajutat pe Dom sa evadeze, au trecut multe granite pentru a scapa de autoritati. Ascunsi acum intr-un colt din Rio de Janeiro, cei trei trebuie sa dea o ultima lovitura pentru a-si putea recapata libertatea. Isi aduna echipa de piloti de elita si sunt constienti ca au o singura sansa pentru a fi liberi odata pentru totdeauna: sa-l infrunte pe omul de afaceri corupt care ii vrea morti. 

Noul Fast & Furious a fost bine primit de criticii de film. Pete Hammond (Boxoffice Magazine) spune  despre Fast Five care are unele dintre cele mai spectaculoase scene de actiune pe care le-a vazut in ultimii ani.

Fast Five pastreaza formula succesului subliniaza tristul adevara ca starurile Vin Diesel si Paul Walker inca nu au nimic altceva mai bun de facut”, scrie  Allan Hunter (Daily Express).

 

Nasa

 

Regia: Virgil Nicolaescu, Jesus del Cerro

Cu: Dragos Bucur, Whitney Anderson, Alex Velea, Stefan Iancu

In Nasa, Dragos Bucur este Radu Prodan - un respectat finantist roman casatorit cu Jennifer (Whitney Anderson), cu care are un baiat de 10 ani, extrem de inteligent, David (Stefan Iancu). Intr-o buna zi, in timpul unui botez la care Jennifer participa in calitate de nasa, politia navaleste in biserica si il aresteaza pe sotul ei. Cu aceasta ocazie, Jennifer afla ca „respectabila” afacere a lui Radu consta de fapt in spalare de bani pentru un temut mafiot local, Spanu - The Madfather (Alex Velea).

Asa se face ca eroina noastra se trezeste prinsa intr-o poveste cu mafioti adevarati, cum nu vazuse pana atunci decat in filme. Mai mult, restrictiile judecatoresti emise pe numele sau o impiedica sa iasa din tara, si, in plus, nici nu este ferm convinsa de vinovatia sotului ei. Singura solutie pe care o gaseste pentru a-si salva familia este sa isi formeze propria sa „familie mafiota” si sa contracareze astfel actiunile dusmanului lor, Spanu. 

 

Viata mea sexuala

 

Regia: Cornel George Popa

Distributie: Cristina Florea, Vlad Zamfirescu, Gabriel Spahiu, Magda Catone, Valentin Uritescu

“Viata mea sexuala” este povestea Dorinei, o tanara care lucreaza intr-un sex-shop din Bucuresti. Dorina se indragosteste de un barbat si ramane insarcinata. Nu accepta sa faca avort si naste un baietel pe care se chinuie sa-l creasca singura, impartindu-si timpul intre serviciu si casa. Din cauza slujbei sale, toata lumea o considera altceva decat ceea ce este – o  femeie fragila si nefericita, nevoita sa duca o viata pe care nu o merita si pentru care nu e pregatita.

Vecinele o barfesc, propriul tata o detesta iar la slujba, evenimentele se aglomereaza: patronul prelungeste programul pana la ora 6 dimineata; colega ei, Angela, se confrunta cu o problema personala foarte grava; un client incepe sa-i faca asiduu curte, colegul ei de tura o ia razna din cauza programului de noapte. Lucrurile se complica si mai tare cand adevaratul tata al copilului apare pe neasteptate in sex-shop.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea