Filme

#locatii filme #the last stand #les miserables #premiere cinematografice

Filme noi in weekend pe marile ecrane din Romania (25-27 ianuarie 2013)

Weekend-ul 25-27 ianuarie aduce pe marile ecrane un nou film in care Arnold Schwarzenegger isi incordeaza muschii, dar si una dintre peliculele cu cele mai multe sanse la gala Oscar din acest an.


The Last Stand

Regia: Jee-woon Kim
Distributie: Arnold Schwarzenegger, Forest Whitaker, Jaimie Alexander, Johnny Knoxville, Genesis Rodriguez.

Dupa ce a putut fi admirat in cea de-a doua parte a peliculei de actiune "The Expendables", Arnold Schwarzenegger revine in atentia spectatorilor cu "The Last Stand", un alt film cu multa adrenalina.

Fostul guvernator al Californiei interpreteaza rolul lui Ray Owens, un politist care a renuntat la postul de la Departamentul de Politie din Los Angeles, preferand sa lucreze ca serif in Sommerton Junction, un orasel de la granita Statelor Unite cu Mexicul.

In timp ce Owens se razboieste cu infractorii marunti, dintr-un convoi al FBI-ului evadeaza Cortez, cel mai cautat liber al traficantilor de droguri mexicani. El incearca sa ajunga in Mexic, tranzitand chiar orasul de care se ocupa seriful.


Les Miserables

Regie: Tom Hooper
Distributie: Anne Hathaway, Hugh Jackman, Amanda Seyfried, Russell Crowe, Sacha Baron Cohen, Helena Bonham Carter

"Les Miserables" reprezinta adaptarea cinematografica a unuia dintre cele mai de succes musicaluri, care se joaca de mai bine de 27 de ani pe scenele din zeci de tari. Regia filmului este semnata de Tom Hooper, cineastul care a fost recompensat in 2011 cu un Oscar pentru pelicula "The King's Speech".

"Les Miserables" este o poveste fascinanta despre pasiune, iubire captivanta, sacrificiu si mantuire. Hugh Jackmnan intra in pielea lui Jean Valjean, detinutul vanat in permanenta de vigilentul politist Javert, interpretat de Russell Crowe. Valjean accepta sa o ingrijeasca pe Cosette (Amanda Seyfried), fiica lui Fantine (Anne Hathaway), iar destinele lor vor lua o intorsatura neobisnuita.

"Les Miserables" a fost premiat cu trei Globuri de Aur 2013 si a primit nu mai putin de opt nominalizari Oscar, cele mai importante fiind la categoriile "Best Motion Picture of the Year" si "Best Performance by an Actor in a Leading Role".




Sursa foto: cobaltpm.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea