Filme

#filme noi #filme # premiera filme #filme craciun

Filme noi de vazut in perioada sarbatorilor de iarna (video)

Cinematografele din intreaga lume se pregatesc sa imbrace haine de sarbatoare. In preajma Craciunului, salile de cinema sunt mai pline ca niciodata, iar Hollywoodul a pregatit o serie de filme antrenante si amuzante, pe gustul tuturor.

1. New Year's Eve ('De Anul Nou')

'New Year's Eve' este o comedie romantica , cu actori unul si unul: Jessica Biel, Zac Efron, Ashton Kutcher, Robert De Niro , Jon Bon Jovi etc. Filmul va fi lansat pe 9 decembrie 2011.

2. Sherlock Holmes : A Game of Shadows (' ')

Pentru cei care prefera filmele pline de mister si actiune, pe 23 decembrie va fi lansat cel de-al doilea episod din seria 'Sherlock Holmes', 'Jocul umbrelor'.

3. ' : Chip-Wrecked'

Veveritele se intorc de Craciun pe marile ecrane si sunt mai buclucase ca niciodata. Ce aventuri ii asteapta pe Alvin & co. in croaziera de vis, veti afla pe 16 decembrie, cand va avea loc lansarea in Romania.

4. Mission: Impossible - Ghost Protocol

Tom Cruise se intoarce cu o noua misiune imposibila . Filmul de actiune va fi lansat in cinematografele din Romania pe 16 decembrie.



Foto: videoclipuri.portalio.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea