Filme

#filme #filme cinema # filme de paste #recomandari filme

Filme in weekeend-ul de Paste la cinema

Daca dupa masa imbelsugata din ziua de Paste simti nevoie sa faci o plimbare pana la cinematograf, faci o alegere excelenta. In cinematografele din tara vor rula in weekendul care urmeaza filme care iti vor fi, cu siguranta, pe plac. Printre acestea se numara Happy Feet 2, Safe House sau Journey 2: The Mysterious Island - 3D.

Happy Feet 2: Mumble danseaza din nou - 3D

Happy Feet 2 este un film la care poti merge cu toti membrii familiei, de la mic, la mare. Filmul este dublat in limba romana si este in varianta 3D.

Povestea de baza a productiei cinematografie este una emotionanta, dar amuzanta in acelasi timp. Cu siguranta iti amintesti de Mumble din prima parte a filmului - ei bine, acum Mumble are un fiu care, din pacate, nu pare sa ii mosteneasca pasiunea pentru dans. Asadar, micutul pinguin se decide sa plece de acasa si sa porneasca intr-o calatorie plina de aventuri.



 

Polisse

Actiunea filmului are la baza o poveste reala despre pornografia infantila, despre abuzul si abandonul copiilor. Filmul este vazut in mare parte din punctul de vedere al unor politisti care se implica tot mai mult in cazuri cu minori. Din pacate, detaliile macabre pe care le afla si stresul care se amplifica in fiecare zi nu fac decat sa testeze limitele acestor politisti.



 

Safe House

Safe House sau Casa Conspirativa este un thriller in care roluurile principale sunt ocupate de Denzel Washington si Ryan Reynolds. Cei doi sunt fortati de imprejurari sa lupte impotriva unor mercenari platiti sa ii atace in casa in care se afla, asa ca planifica tot felul de strategii pentru a scapa teferi din aceasta situatie.



 

The Cold Light of Day

The Cold Light of Day arata cum o vacanta linistita pe coasta insorita a Spaniei se poate transforma intr-un adevarat cosmar. Filmul ii are in rolurile principale pe Will Shaw (Henry Cavill) si pe Martin (Bruce Willis). Will tocmai a intrat in afaceri, insa nu are in totalitate sprijinul lui Martin, tatal sau.

Din pacate, Will paraseste pentru cateva ore iahtul pe care il detine, iar cand se intoarce gaseste semne clare ale unei lupte infioratoare. Ulterior descopera ca este acuzat de o crima pe care nu a comis-o.




 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea