Filme

#filme #fantasy #animatie #top filme #filme 2012 #filme tari

Filme din 2012 pentru intreaga familie

Filmele fantasy si animatiile sunt cele mai potrivite pentru a fi vizionate de intreaga familie. Happy Feet 2: Mumble danseaza din nou, Ice Age sau Hugo sunt doar cateva dintre filmele anului 2012 potrivite pentru toata familia.

Happy Feet 2: Mumble danseaza din nou
Premiera: 06.01.2012

Cea de-a doua parte a productiei Happy Feet il are in rolul principal pe fiul lui Mumble. Din pacate, micutul nu a mostenit aceeasi pasiune pentru dans ca si tatal sau si simte ca il dezamageste pe acesta. Din acest motiv Erik fuge de acasa si il descopera pe Mighty Sven (Hank Azaria), pinguinul care zboara. Partea neplacuta pentru Mumble este ca nu are nici cea mai mica sansa de a se ridica la nivelul lui Mighty si nici de a-l impresiona pe fiul sau.



 

Journey 2: The Mysterious Island
Premiera: 10.02.2012

Insotit de sotul mamei sale, Sean porneste in cautarea bunicului sau care a esuat pe o insula din romanele legendare ale lui Jules Verne. Chiar daca la inceput cei doi sunt foarte increzatori, in momentul in care ajung pe insula realizeaza ca vor avea de intampinat multe dificultati din cauza creaturilor imense pe care le intalnesc pe insula.




Hugo
Premiera: 13.04.2012

Hugo, un orfan in varsta de 12 ani, locuieste intre zidurile garii din Paris, iar in noua lui casa gaseste un omulet metalic, de jucarie, care pare pregatit sa scrie ceva cu ajutorul creionului pe care il tine in mana. Curios din fire, Hugo incearca sa repare jucaria si spera ca aceasta sa ii dea un raspuns pe care si-l doreste cu disperare: de ce a murit tatal sau?


Ice Age: Continental Drift
Premiera: 13.07.2012

Cea de-a patra parte a seriei Ice Age le aduce in prim plan pe cele 3 personaje cu care ne-am obisnuit: Manny, Diego si Sid. Acestia pornesc intr-o noua aventura dupa ce sunt departiti de restul animalelor din cauza unui cataclism care trimite in deriva un continent intreg.



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea