Filme

#filme #the blair witch project # filme vrajitoare #Suspiria #Hocus Pocus #Practical Magic #The Witches of Eastwick

Filme despre vrajitoare: 5 productii memorabile

Filmele cu vrajitoare sunt din nou la moda, cel mai bun exemplu fiind "Hansel and Gretel: Witch Hunters" care ruleaza in prezent pe marile ecrane din Romania. Iata si alte pelicule, in care practicantele de magie neagra sau, dupa caz, alba, sunt in centrul atentiei.


The Blair Witch Project (1999)

Regia: Daniel Myrick, Eduardo Sanchez
Distributie: Joshua Leonard, Patricia DeCou, Michael C. Williams, Heather Donahue

"The Blair Witch Project" infatiseaza povestea a trei studenti care dispar dupa ce au intrat in padurea Black Hills cu scopul realizarii unui film documentar despre vrajitoarea din Blair, o legenda locala. La un an de la disparitia lor, sunt descoperite si filmarile care surprind intamplarile terifiante prin care au trecut acestia.


Suspiria (1977)

Regia: Dario Argento
Distributie: Jessica Harper, Stefania Casini, Flavio Bucci

O tanara americana pleaca in Europa cu scopul de a se inscrie la o scoala faimoasa de balet. Rand pe rand, elevele scolii incep sa moara violent, iar tanara afla ca de fapt institutia de invatamant este locul unde se practica magia neagra, fiind, totodata, si un adapost pentru vrajitoare.


Hocus Pocus (1993)

Regia: Kenny Ortega
Distributie: Bette Midler, Sarah Jessica Parker

In anul 1693, cetatenii din Salem, Massachusetts spanzura trei vrajitoare temandu-se ca duhurile rele ar putea pune stapanire pe oras. 300 de ani mai tarziu, un tanar ajunge in casa vrajitoarelor si, din greseala, le readuce la viata.


Practical Magic (1998)

Regia: Griffin Dunne
Distributie: Sandra Bullock, Nicole Kidman, Aidan Quinn, Evan Rachel Wood

In "Practical Magic", Nicole Kidman si Sandra Bullock intepreteaza rolurile unor surori care, asemeni familiei lor, sunt prizonierele unui blestem. Astfel, orice barbat care se indragosteste de ele urmeaza sa moara tragic. Filmul este plin de incantatii, vraji, dar si de morti vii.


The Witches of Eastwick (1987)

Regia: George Miller
Distributie: Jack Nicholson, Susan Sarandon, Cher, Michelle Pfeiffer

Susan Sarandon, Michelle Pfeiffer si Cher joaca rolul a trei femei care descopera ca detin puteri magice si viseaza la un barbat misterios, capabil sa le satisfaca toate dorintele. Visele lor vor deveni realitate odata cu aparitia in oras a lui Daryl Van Horne, interpretat magistral de Jack Nicholson.



Sursa foto: nme.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea