Filme

#samuel l jackson #actor #filme de succes # filme samuel jackson

Filme de succes cu Samuel L. Jackson

Samuel L. Jackson este un actor de exceptie care si-a inceput cariera in anul 1972, cu un rol in cadrul productiei Together For Days. De-a lungul timpului, Samuel L. Jackson a jucat in filme de succes , preamiate de nenumarate ori in cadrul festivalurilor de filme.


1. Pulp Fiction


John Travolta si Samuel L. Jackson au rolurile principale in aceasta productie. Filmul are la baza povestea unui lunetist si a unui boxer profesionist care ajung intotdeauna in mijlocul unor acte de violenta si in vizorul mafiei.

Filmul a fost nominalizat la sapte premii Oscar, printre care pentru cel mai bun film, iar Samuel L. Jackson a primit si el o nominalizare la Oscar.


2. A Time to Kill


Un avocat tanar are curajul sa ia apararea unui barbat de culoare acuzat de faptul ca a ucis doi barbati care i-au violat fiica in varsta de 10 ani. Cazul este unul foarte dificil, mai ales ca se afla in fata unei situatii in care exista insa situatii de rasism, mai ales in ceea ce priveste violenta. Asadar, nimeni nu tinde sa ii ofere intelegere barbatului negru, dar in final dreptatea va invinge.


3. Die Hard: With a Vengeance


Die Hard: With a Vengeance este un film in care Samuel L. Jackson joaca alaturi de faimosul Bruce Willis. Actiunea are loc in Ney York, unde un barbat distruge, cu ajutorul unei bombe, un departament al unui magazin foarte mare. Barbatul care se intituleaza "Simon" suna la departamentul de politie si ameninta ca daca ofiterul John McClane (Bruce Willis) nu va fi
suspendat, va mai folosi o bomba intr-un loc foarte populat din oras.

In acest film Samuel L. Jackson joaca rolul unui patron de magazin din harlem care il scapa de ofiter de furia oamenilor de culoare din zona.


4. The Negotiator


In incearcarea disperata de a-si dovedi nevinovatia, un negociator de politie acuzat de coruptie si crima, ia ca ostatici cativa colegi de breasla si trece de cealalta parte a baricadei. Lucrurile nu par sa fie deloc in avantajul lui Danny Roman (Samuel L. Jackson), mai ales ca in spatele afacerilor murdare se afla chiar sefii brigadei de politie.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea