Filme

#filme #orlando_bloom #top filme #top filme orlando bloom #filme orlando bloom

Filme cu Orlando Bloom

Orlando Bloom a devenit faimos datorita rolului interpretat in seria Piratii din Caraibe, insa primul rol important al sau a fost in filmul "Wilde" (1997). Dupa ce a interpretat acest rol, Orlando Bloom a primit nenumarate oferte de a juca in filme, insa el le-a refuzat pe toate pentru ca si-a dorit sa isi dedice timpul teatrului. Pe parcurs insa, Orlando Bloom s-a razgandit si a decis sa isi incerce norocul in cateva filme care au avut un succes rasunator. Iata cateva dintre acestea.

Troia

Orlando Bloom a interpretat in acest film rolul lui Paris, printul Troiei. Indragostit de Elena, regina Spartei, Paris decide sa o rapeasca pe acesta de sub nasul regelui, iar in acest fel starneste un razboi pe care nu are sa si-l asume. In locul sau insa, conduce acest razboi fratele sau, care moare in lupta, in chinuri greu de descris. Desi regreta aceste lucruri, Paris nu este dispus sa renunte la Elena, femeia pe care o iubeste nespus de mult, nici macar cu pretul vietii fratelui sau.


The Lord of the Rings: The Return of the King

Orlando Bloom apare in filmul "The Lord of the Rings: The Return of the King" in rolul lui Legolas. Productia are la baza povestea lui Sam si Frodo, care se apropie de "Muntele Blestemat" pentru a distruge Inelul, in timp ce Gandalf si Pippin incearca sa apere Gondorul. Logolas, alaturi de Aragorn si Gimli cer ajutorul celor catre traiesc in munti pentru a castiga aceasta batalie dificila si pentru a distragerea Ochiului lui Sauron. In tot acest timp, Frodo incearca sa castige timp pentru a distruge Inelul.


Pirates of the Caribbean

Orlando Bloom a devenit cu adevarat faimos datorita seriei Pirates of the Caribbean, acolo unde interpreteaza rolul unui fierar, indragostit de o tanara din inalta societate. Soarta face ca cei doi sa ajunga impreuna, in acelasi loc, in acelasi moment, insa circumstantele nu ii avantajeaza foarte mult pe niciunul dintre cei doi.

Desi este un barbat foarte curajos si lupta pentru a o apara pe Elizabeth, Will Turner (Orlando Bloom) nu reuseste din prima sa castige inima iubitei sale. Acest lucru nu inseamna insa ca nu o va cuceri in tr-un final.



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea