Filme

#filme #jack black #top filme #filme tari #filme jack black

Filme cu Jack Black

Nu este unul dintre cei mai atragatori tipi de la Hollywood, dar acest lucru nu l-a impiedicat sa aiba un succes nebun si sa propulseze pe primele pozitii in topurile cinematografice. Iti prezentam o lista cu cele mai bune filme ale actorului Jack Black.

High Fidelity

Rob (Jack Black) este proprietarul unui magazin de discuri, dar in ciuda faptului ca afacerile ii merg bine, se confrunta totusi cu o problema amoroasa. Laura, iubita lui Rob, se decide sa il paraseasca pe acesta din cauza faptului ca el nu s-a schimbat deloc din momentul in care au inceput sa fie impreuna.

Dupa clipe de disperare, lui Rob ii vine ideea sa faca un top al celor mai neplacute departiri amoroase si incearca sa le intalneasca din nou pe femeile alaturi de care a trecut prin aceste experiente. Cu cat se afunda mai mult in aceasta poveste, cu atat mai repede incepe sa o vrea ianpoi pe Laura.



 

The School of Rock

Ti-l imaginezi pe Jack Black in rolul de profesor? Ei bine el a intrepretat cu succes rolul unui profesor de muzica la o scoala cu pretentii. Desi el nu avea studiile necesare pentru a profesa intr-o scoala, faptul ca era un bun chitarist l-a ajutat pe acesta sa fie si un bun profesor de rock.

Desi in prima instanta copiii de bani gata ii pun bete in roate, profesorul reuseste sa formeze o trupa rock cu cei mai buni copii din clasa lui si sa participe la un concurs important.



 

Nacho Libre

Crescut la o manastire din Mexic, Nacho este pasionat de lupte libere. Acesta face rost de o masca si de o pelerina si este decis sa participe la campionatul local de Lucha Libre si sa castige 200$. Cu banii obtinuti intentioneaza sa cumpere mancare copiilor de la manastirea la care a crescut si sa castige respectul celor din jur.



 

Kung Fu Panda si Kung Fu Panda 2

Ursul Po este un ospatar care serveste supa de taitei la restaurantul tatalui sau. Totusi, Po simte ca destinul lui este altul si viseaza sa devina cel mai bun luptator de kung-fu. Totusi, faptul ca este destul de lenes, ca are o conditie fizica nu tocmai de invidiat si este innebunit dupa mancare ii cam da batai de cap in indeplinirea scopului sau.

Dupa o serie de intamplari, Po ajunge sub aripa protectoare a celui mai bun maestru de kung-fu care il transforma pe acesta intr-un luptator puternic.



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea