Filme

#filme #ashton kutcher #top filme #filme ashton kutcher #top filme ashton kutcher

Filme cu Ashton Kutcher

Ashton Kutcher este recunoscut in special pentru filmele de comedie in care a jucat. Printre acestea se numara No Strings Attached, Valentine's Day, Spread, What Happens in Vegas sau Dude, Where's My Car?

No Strings Attached

No Strings Attached este unul dintre cele mai recente filme ale actorului Ashton Kutcher . Actorul interpreteaza rolul principal, alaturi de frumoasa Natalie Portman. Filmul trateaza un aspect cu care societatea actuala se cunfrunta din ce in ce mai des: relatiile trecatoare, pe care le ai fara sa te implici sentimental.

Desi cei doi incearca sa nu se indragosteasca unul de celalalt si incearca sa mentina relatia doar prin sex, isi dau seama intr-un final ca le este imposibil sa stea departe unul de celalalt si oricat ar incerca, soarta ii aduce intotdeauna impreuna.



 


Valentine's Day


El (Ashton Kutcher) o cere in casatorie pe iubita lui (Jessica Alba) tocmai de Valentine's Day. Desi initial ea accepta, dupa cateva ore se razgandeste si decide sa il paraseasca pe Reed. Pe masura ce se desfasoara actiunea, Reed isi da seama ca pur si simplu relatia lor nu a fost menita sa fie si este convins ca va gasi alinarea in bratele unei alte femei.



 

Spread

Este frumos, inteligent, dar nu are un job stabil si niciun ban in buzunar. Cu toate acestea, Nikki reuseste sa se bage pe sub pielea unor femei frumoase si foarte bogate care il intretin si in general ii fac toate placerile posibile.

Nikki insa pierde totul in momentul in care se indragosteste de o femeie care joaca acelasi carti ca si el.



 

What Happens in Vegas

Joy (Cameron Diaz) si Jack (Ashton Kutcher) se cunosc intr-un cazino din Vegas, iar dupa o noapte de petrecere si bautura, cei doi se trezesc mahmuri si cu verighete pe deget. Inainte de a se departi insa, Joy si Jack trebuie sa imparta o suma imensa de bani pe care au castigat-o in cursul noptii anterioare.




 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea