Filme

#filme noi #filme #sin city #sin city 2 #filmari sin city 2

Filmarile la "Sin City 2" debuteaza in noiembrie

Filmarile la "Sin City: A Dame To Kill For" vor debuta in luna noiembrie, a declarat Rosario Dawson, actrita care interpreteaza in film rolul Gail.

Dawson a marturisit reporterilor MTV ca este incantata de faptul ca va lua parte la realizarea celui de-al doilea film al seriei "Sin City".

Actrita atrage atentia ca nu este vorba despre o continuare. "'Sin City: A Dame to Kill' este un fel de prequel al Sin City-ului pe care l-am vazut deja", a spus Rosario Dawson.

Primul "Sin City" a aparut in urma cu sapte ani si a avut ca punct de plecare benzile desenate concepute de Frank Miller. De altfel, Miller va regiza impreuna cu Robert Rodriguez noul "Sin City", a caruit lansare este programata pentru data de 4 octombrie 2013.

Tot anul viitor apare mult asteptata continuare a lui "Machete", in regia aceluiasi Robert Rodriguez. Pelicula, intitulata "Machete Kills", va beneficia de o distributie de zile mari: Charlie Sheen, Cuba Gooding Jr., Mel Gibson si Danny Trejo.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea