Filme

#filme noi #filme #distributie film #mirror mirror #phill collins #fiica lui phil collins #lily collins

Fiica lui Phil Collins ii da replica Juliei Roberts in filmul "Oglinda, Oglinjoara"

Tanara actrita Lily Collins, fiica celebrului cantaret Phil Collins, revine pe marile ecrane cu cel mai recent proiect al sau, "Oglinda, Oglinjoara", in care o are ca partenera de film pe Julia Roberts. O comedie pentru toate varstele, "Oglinda, Oglinjoara" este cea mai moderna ecranizare a basmului "Alba ca Zapada" si va putea fi vazut in premiera din 16 martie in cinematografele din Romania.

Dupa ce a impresionat deja audienta cu rolurile din "The Blind Side" si "Abduction", Lily Collins este acum Alba ca Zapada si trebuie sa faca fata sicanelor temutei Regine, interpretata de Julia Roberts. Referitor la experienta acestui film si relatia de pe platou cu inamica ei, Lily a declarat ca a fost uluita de transformarea Juliei Roberts. "Julia este faimoasa pentru bunatatea ei si pentru zambetul, pe care toti il adora, dar in acest film il foloseste intr-un mod pur si simplu malefic. Recunosc ca la inceput mi-a fost tare greu sa fiu rautacioasa cu ea si ca sa o citez: a fost ca si cum m-as fi purtat urat cu Bambi".

"Oglinda, Oglinjoara" este o viziune moderna, proaspata si plina de umor contemporan, asupra uneia dintre cele mai iubite povesti din toate timpurile: "Alba ca Zapada si Cei Sapte Pitici".

Regina (Julia Roberts), mama vitrega a Albei ca Zapada (Lily Collins), a uzurpat tronul si a secat visteria regatului. Acum, singura sansa de a-si spori averea este sa se marite cu Printul Alcott (Armie Hammer), bogatul mostenitor al regatului Valencia. Dar cand acesta se indragosteste de frumoasa Alba ca Zapada, pentru Regina fara scrupule este ocazia perfecta sa scape de mostenitoarea de drept a tronului. Asa ca o trimite in padure si o lasa in ghearele unui monstru infricosator. Numai ca Alba ca Zapada este salvata de cei sapte pitici si, in compania lor, ea se transforma intr-o forta care nu se da inapoi de la nimic pentru a-si recupera regatul si a o inlatura pe Regina. Alaturi de pitici, Alba ca Zapada porneste intr-o batalie spectaculoasa, intesata de magie si umor, intr-o noua realizare senzationala a maestrului vizualului, regizorul Tarsem Singh ("Immortals").

Oglinda, Oglinjoara, TU esti cea mai frumoasa din tara! MediaPro Distribution , Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City si MAC Cosmetics celebreaza impreuna frumusetea, joi, 15 martie, ora 19:15, intr-o atmosfera magica, alaturi de numeroase vedete indragite.

Din 16 martie, MediaPro Distribution prezinta "Oglinda, Oglinjoara", o aventura fantastica, plina de umor si condimentata cu gelozie, in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema , Grand Cinema Digiplex - Baneasa, Glendale Studio (Bucuresti), Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Galeria Arad, Bacau, Braila, Baia Mare, Iasi, Timisoara, Pitesti, Targul Mures), Cityplex (Bucuresti, Constanta, Brasov, Tulcea), Odeon Cineplex Cluj, Cinema Cortina (Oradea), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare), Cinema Florin Piersic (Cluj), Cinema Premiera (Ploiesti), Patria (Bucuresti si Craiova), Cinema Arta (Targu Mures).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea