Filme

#the hangover 2 #torrenti #fast five #torrent #filme piratate

Fast Five si The Hangover II conduc in topul celor mai piratate filme din 2011

Fast Five si The Hangover II conduc in topul celor mai piratate filme din 2011, potrivit PCMag care citeaza datele de pe TorrentFreak.

A cincea versiune a cunoscutului film de actiune Fast and Furios, "Fast Five", care il are in rol principal pe Vin Diesel, a fost in 2011 cel mai piratat film . Potrivit TorrentFreak, filmul a fost descarcat ilegal de 9,26 milioane de ori, paguba ridicandu-se la peste 625 milioane dolari. Pe locul doi in topul celor mai piratate filme din acest an se afla productia "The Hangover II" cu 8,84 milioane de download-uri ilegale , iar pe trei filmul "Thor" cu 8,33 milioane descarcari de pe torenti.

In topul celor mai piratate filme din 2011 se mai afla " Source Code ", pe locul patru, cu 7,91 download-uri ilegale, si " I Am Number Four ", care a fost downloadat de 7,67 milioane de utilizatori. Graficul descarcarilor ilegale de pe internet arata totusi o scadere a pirateriei de acest gen, fata de 2010, cand Avatar, regizat de James Cameron a stabilit si recordul de cea mai downloadata productie de pe torenti: mai mult de 16 milioane de utilizatori.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea