Filme

#filme noi #filme #emma watson #distributie film #fifty shades of Grey #cele 50 de vicii ale domului grey

Emma Watson isi doreste sa joace in adaptarea cinematografica a romanului "Fifty Shades of Grey"

Emma Watson, actrita britanica devenita celebra prin intermediul seriei "Harry Potter", isi doreste sa primeasca un rol in adaptarea cinematografica a romanului erotic "Fifty Shades of Grey", scris de E.L. James.

Producatorii lungmetrajului o au in vedere pe Emma Watson pentru rolul Anastasiei Steele, insa nu i-au facut o oferta concreta in acest sens.

"Problema e ca nu am citit niciuna dintre carti, pentru ca nu am citit nici scenariul adaptat dupa ele, insa am auzit ca ar fi cam vulgar. Daca este vorba insa de un rol interesant, iar daca povestea e captivanta, atunci voi lua in considerare o eventuala propunere de a juca in film - insa nu am primit nicio oferta", a declarat actrita in varsta de 22 de ani.

Pentru rolul Anastasiei Steele au mai fost vehiculate si numele actritelor Katie Cassidy si Scarlett Johansson, iar Angelina Jolie si-a aratat si ea disponibilitatea pentru a juca in rolul principal.

Personajul Anastasia Steele este o studenta in varsta de 22 de ani, virgina, care cedeaza sarmului si practicilor sado-masochiste ale miliardarului Christian Grey.

Foto:gossip-celebs.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea