Filme

#filme noi #filme #emma thompson #distributie film #gareth peirce #secret evidence

Emma Thompson, intr-un thriller despre avocata Gareth Peirce

Actrita de origine britanica Emma Thompson va interpreta rolul avocatei si activistei pentru drepturile omului Gareth Peirce, intr-un thriller ce va fi produs la Hollywwod.

Pelicula, intitulata "Secret Evidence" va fi produsa de J.Todd Harris, in colaborare cu 2B Pictures si South Creek Pictures, potrivit informatiilor furnizate de screendaily.com.

Thrillerul prezinta povestea unui tanar cuplu britanic prins in razboiul contra terorismului, iar actiunea este plasata in Orientul Mijlociu si la Londra.

Personajul Emmei Thompson lupta pentru eliberarea din inchisoare a personajului masculin, in vreme ce iubita acestuia si familia ei fac tinta unor "atacuri" ale serviciilor secrete britanice.

Drama va fi regizata de cineastul canadian Nicholas Racz, care a si scris scenariul acestui proiect cinematografic in colaborare cu Cerie Bullivant, iar filmarile sunt programate sa inceapa in toamna acestui an.

foto : moviespad.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea