Filme

Eminem - cautat de FBI pentru "Random Acts of Violence"

Eminem si-a reconfirmat statutul de vedeta rap in 2010 cu albumul Recovery care a devenit cel mai bine vandut disc al anului trecut. Acum insa, artistul este gata sa-si intampine fanii si pe marele ecran.

Vulture Magazine noteaza ca Eminem va avea un rol principal in Random Acts of Violence, un nou proiect care va fi produs de 20th Century Fox . Desi initial scenariul era o versiune destul de slaba a jocului video Grand Theft Auto, acesta a suferit schimbari majore dupa ce a fost rescris de regizorul si scenaristul ), astfel incat a devenit un thriller de actiune asemanator lui The Town sau The Departed.

Surse implicate in productia filmului afirma ca urmareste un fost condamnat care este din inchisoare si incearca sa se tina departe de problemele cu legea. Dar eforturile sale de a ramane “curat” sunt complicate de fosta sa banda care vrea sa il atraga in alte . In tot acest timp, barbatul este urmarit de FBI, agentii federali sperand ca acesta ii va conduce direct la banda de hoti.

Cei de la publicatia Vulture sustin ca scenariul nu are inca o forma finala si ca studiourile ar putea angaja un alt scenarist care sa finalizeze scriptul. Regia va fi semnata de Von Ancken, iar filmarile vor incepe anul acesta.

Eminem a avut recent un rol cameo in comedia lui .
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea