Filme

#gnomeo & juliet #3d #film de animatie #animatie #duet #lady gaga #elton john

Elton John si Lady Gaga - duet pentru Gnomeo si Julieta 3D

Dupa succesul remarcabil al primului duet al lui Sir Elton John cu Lady Gaga de la gala premiilor Grammy, celebrii artisti au decis sa repete experienta, interpretand impreuna un nou single, pentru coloana sonora a comediei animate Gnomeo si Julieta in 3D .

O coproductie Touchstone Pictures – Starz Animation – Rocket Pictures cu Elton John producator executiv, filmul va avea premiera in Romania din 11 februarie in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), Movieplex, Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Brasov si Constanta), The Light Cinema si in reteaua Cinema City (Sun Plaza, Cotroceni, Cluj, Bacau, Arad, Pitesti, Baia Mare, Timisoara, Iasi).

"Hello Hello", melodia care ii reuneste pe Elton si Lady Gaga, a fost compusa special pentru filmul Gnomeo si Julieta in 3D si va rula in momentul in care cele doua personaje principale se intalnesc pentru prima oara si se indragostesc iremediabil. Albumul Gnomeo si Julieta va fi lansat pe piata internationala in luna februarie, majoritatea melodiilor fiind semnate de titanul muzicii pop. In completarea lor vin:  Crocodile Rock - un remake al piesei lansate de Elton in 1972 interpretat acum de Nely Furtado si alte piese semnate de James Newton Howard, Wally Boag, Thurl Ravenscroft, Fulton Burley si The Mellomen.

MediaPro Distribution te invita sa vezi Gnomeo si Julieta in 3D, cea mai frumoasa poveste de dragoste petrecuta vreodata intre... doi pitici de gradina. Intr-o aventura contemporana extrem de comica, variantele moderne ale celebrilor Capulet si Montague sunt doi vecini care nu se suporta. Din cauza competitiei dintre ei, gradinile lor au ajuns sa arate ridicol, pline pana la refuz cu pitici din teracota. Dar ceea ce nu stiu oamenii, este ca atunci cand nimeni nu se uita, piticii prind viata si se comporta exact ca ei. De fapt, au imprumutat atat de bine trasaturile oamenilor, incat si conflictul dintre pitici s-a transformat intr-o adevarata vendeta.

Daca vrei sa iti farmeci perechea pentru totdeauna, du-o la cea mai frumoasa poveste de dragoste a tuturor timpurilor: Romeo si Julieta. Si daca vrei sa nu caste de plictiseala, alege varianta cu… pitici de gradina: Gnomeo si Julieta, o animatie 3d plina de umor destept, intrigi haioase si curse nebunesti cu masini de tuns iarba.

Iar din februarie, daca n-ai pitici, iti dam noi. Intra pe site-ul cinematografelor din Bucuresti in care ruleaza filmul, raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga un pitic de gradina sau un CD cu coloana sonora a comediei Gnomeo si Julieta in 3D semnata de Elton John. Un film distribuit de MediaPro Distribution.

Trailer Gnomeo & Juliet 3D:



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea