Filme

#elijah wood #frodo #the hobbit #peter jackson

Elijah Wood se intoarce la Frodo si "The Hobbit"

Vesti bune pentru fanii cartilor lui J.R.R. Tolkien. Echipa de actori care a lucrat la trilogia Lord of the Rings are mari sanse sa revina pe ecrane in formula completa pentru cele doua filme , scrie Deadline.com.

Dupa ce s-a zvonit ca , aflam acum ca si Baggins. Mai mult, actorul australian Hugo Weaving se va intoarce si el la personajul elfului Lord Elrond.

Pana acum insa, singurele prezente confirmate oficial de producatori pentru distributia lui The sunt , care va detine rolul principal, Bilbo Baggins.

The Hobbit si The Hobbit 2 vor fi filmate in acelasi timp, productia urmand sa inceapa in februarie anul acesta in Noua Zeelanda. Primul film este programat sa fie lansat in decembrie 2012, iar al 2-lea va avea premiera un an mai tarziu.

Scenariul este scris in colaborare de Peter Jackson, Fran Walsh, Philippa Boyens si Guillermo del Toro, cel care ar fi trebuit sa si regizeze cele doua filme. Regizorul mexican s-a retras insa din cauza amanarii prelungite a proiectului. Peter Jackson isi va pune semnatura pe The Hobbit si The Hobbit 2.

Costurile totale de productie se ridica la 500 de milioane de dolari si vor fi, se pare, suportate in totalitate de Warner Bros. Compania a ajuns la o intelegere cu studiourile MGM si va detine toate drepturile de distributie internationala ale celor doua filme. In schimb MGM va pastra drepturile asupra licentelor pentru TV.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea