Filme

#filme noi #filme #filme 2013 #The Host #the mortal instruments: city of bones #the mortal instruments #percy jackson: sea of monsters #ecranizari

Efectul Twilight: 3 filme pentru tineri cu premiera in 2013

Genul Young Adult este pe val! Inspirat de succesul romanelor si al filmelor din saga "Amurg" si, mai nou, "Jocurile foamei", trendul filmelor cu si pentru tineri a luat o amploare considerabila. Numai in 2013 vor fi lansate o serie de astfel de filme cu care producatorii spera sa lanseze noi isterii, similare celor declansate de "Twilight". Iata cateva dintre filmele din genul Young Adult care isi propun sa cucereasca tinerii din lumea intreaga!


1. The Host

Ecranizare a unui roman semnat de aceeasi Stephanie Meyer (saga "Amurg"), "Gazda" ruleaza in prezent in cinematografele din Romania. Pelicula se anunta a fi doar prima parte dintr-o trilogie si mizeaza sa atraga acelasi public care a primit cu atat de mult entuziasm seria "Twilight".

Premizele succesului exista, de la distributie (in frunte cu tanara Saoirse Ronan) pana la povestea de dragoste care, la fel ca in saga "Amurg", implica doi baieti care aspira la iubirea unei fete, totul condimentat cu o intriga SF.


2. Percy Jackson: Sea of Monsters

Continuare a succesului de casa "Percy Jackson and the Olympians: The Lightning Thief" (2010), filmul care va avea premiera in cinematografe in data de 16 august reia aventurile lui Percy Jackson si ale amicilor sai semizei, care pornesc de aceasta data in cautarea Lanii de Aur.

Peliculele din seria "Percy Jackson" au la baza cartile semnate de Rick Riordan. "Percy Jackson: Sea of Monsters" va fi lansat in 3D si are toate sansele sa prinda in randul tinerilor, bazandu-se pe succesul inregistrat pana in prezent de filmele cu subiect mitologic aparute in ultimii ani ("Clash of the Titans" etc).


3. The Mortal Instruments: City of Bones

"Instrumente mortale: Orasul oaselor" este ecranizarea primei carti din seria semnata de Cassandra Clare si spune povestea adolescentei Clary Fray (interpretata de Lily Collins) care, fara voia sa, este martora unei crime. Singura problema este ca tanara este singura care poate sa il vada pe faptas, o creatura invizibila, situatie care o arunca intr-o lume presarata cu ingeri si demoni, deopotriva.

Intrucat are la baza o serie de romane, cel mai probabil pelicula a carei premiera va avea loc la data de 30 august este doar prima parte dintr-o trilogie.



Sursa foto: refinery29.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea