Filme

#leonardo dicaprio #django unchained #quentin tarantino #jamie_foxx #filmul lui quentin tarantino

E oficial! Jamie Foxx a primit rolul principal in noul film al lui Quentin Tarantino

Cineastul Quentin Tarantino a batut palma cu Jamie Foxx si Leonardo DiCaprio pentru westernul spaghetti “ Django Unchained ”, potrivit TheWrap.com.

Dupa cum se vehicula inca de acum cateva saptamani, Lendardo DiCaprio va avea parte de un rol negativ, cel al lui Calvin Candie, stapanul unei plantatii.

In schimb, rolul principal, cel al sclavului Django il revine lui Jamie Foxx, actorul care stralucea in urma cu sapte ani in biopicul “Ray”.

Noul film al lui Quentin Tarantino urmareste povestea unui sclav eliberat (Jamie Foxx), care isi uneste fortele cu un vanator de recompense german ( Christoph Waltz ), ca parte a unui plan pentru a-si salva sotia aflata in posesia unui vicios proprietar de plantatie (Leonardo DiCaprio).

Si in acest film, Tarantino va oferi spectatorilor mult sange. Vanatorul de recompense interpretat de Waltz nu captureaza fugari, ci ii ucide pe loc.

Filmarile la “Django Unchained” urmeaza sa inceapa in aceasta vara. Pelicula este produsa de Quentin Taantino, Stacey Sher si Pilar Savone si urmeaza sa ajunga pe marile ecrane pe 25 decembrie 2012.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea