Filme

#dwayne "the rock" johnson #film #actor #fast & furious

Dwayne Johnson viseaza deja la “Fast & Furios 6”

Dwayne “The Rock” Johnson este sigur ca cel de-al saselea film din seria “Fast & Furious” va intra cat de curand in productie.

Johnnson, care aparut recent in "Fast & Furious 5: Rio Heist", o pelicula care s-a dovedit a fi un adevarat succes de box-office, spune ca deja se vorbeste despre un nou “Fast & Furios”, in care este dispus sa joace.

Mai in gluma, mai in serios, actorul spune ca va accepta sa se intoarca in “Fast & Furious 6” cu o singura conditie: “Ei bine, totul depinde de cate funduri tabacesc in filmul asta”.

In alta ordine de idei, fostul wrestler se afla la masa negocierilor cu producatorii lui " G.I. Joe : Cobra Strikes", sequelul lui "G.I. Joe: The Rise of Cobra”, un action S.F. lansat in urma cu doi ani.

Deadline.com scria zilele trecute ca Dwayne Johnson ar putea sa-l interpreteze pe Roadblock, un afro-american care duce o viata dubla: este mitraliorul lui Joe si…un bucatar.

Negocieri se poarta si cu Channing Tatum, care a aparut in primul “G.I. Joe”. Din distributia originala si-au confirmat prezenta Lee Byung- hun si Ray Park.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea