Filme

#filme noi #filme #hercule #dwayne johnson #distributie film

Dwayne Johnson, in rolul lui "Hercule"

Dwayne Johnson ar putea interpreta rolul legendarului personaj Hercule intr-un nou film regizat de Brett Ratner .

Poreclit "The Rock" ("Piatra"), datorita constitutiei masive, Dwayne Johnson este cel mai potrivit pentru un astfel de rol, deoarce detine toate calitatile cu care era inzestrat eroul greu Hercule: forta si istetime.

In prezent, starul din "Fast Five" se afla in discutii cu studiourile MGM si inca nu a batut palma pentru acest rol. Viitorul film "Hercule" este o adaptare cinematografica bazata pe benzile desenate de Steve Moore, "Hercules: The Thracian War".

Cartea prezinta, intr-o latura intunecata, activitatea lui Hercule. Fiu al lui Zeus, Hercule sufera dupa ce isi pierde familia. El isi intoarce fata de la zei si isi gaseste "alinarea" in luptele sangeroase. In decursul a sase ani, Hercule aduna in jurul sau sase oameni stapaniti de aceeasi placere a luptei.

Impreuna cu mercenarii sai, Hercule se angajeaza sa-i antreneze pentru lupte pe soldatii Regelui Traciei.

Fost luptator profesionist de wrestling, Dwayne Johnson, s-a axat pe cinematografie in ultimii ani. El va putea fi vazut in viitor in filme precum "G.I. Joe: Retaliation", "Snitch", "Pain and Gain", " The Fast and the Furious 6", "Empire State" si "Arabian Nights".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea