Filme

#comedie #nasa #film romanesc #dragos bucur #alex velea #whitney anderson

Dragos Bucur si Whitney Anderson - cuplu de Hollywood in Nasa

Dragos Bucur face un cuplu de Hollywood cu actrita americana whitney anderson (CSI, Veronica Mars , Bones) in cea mai noua comedie romaneasca, Nasa/ The Godmother , a carei premiera romaneasca va avea loc pe 29 aprilie. 

Experienta filmarilor in Romania, alaturi de o echipa formata numai din actori romani a impresionat-o profund pe Whitney care a declarat:  “Intreaga experienta de a lucra in Romania si a fi pe un alt continent pentru aproape doua luni a fost uluitoare. Mi-au placut la nebunie toti oamenii pe care i-am intalnit si mai ales echipa fantastica cu care am lucrat pentru The Godmother . Dragos este grozav si a fost o placere sa il am ca partener. Am petrecut mult timp alaturi de el la filmari, este un actor remarcabil si un familist convins. Mi-a povestit multe lucruri printre care si cel mai recent proiect international al sau in care a jucat alaturi de Colin Farrel, in India.”   

 Produs de Alma Sarbu pentru MediaPro Pictures, Nasa/The Godmother reprezinta cea de-a treia colaborare a lui Dragos Bucur cu Jesus del Cerro, regizor al carui stil l-a admirat intotdeauna.

“Sunt regizori care au ideile si traseul lor, dar colaboreaza foarte bine cu actorii, fara a le ingradi libertatea. Si mai ales in ziua de azi, cand totul merge pe repede inainte in film, ni s-a intamplat de multe ori sa fim in situatii limita iar el pur si simplu refuza sa mearga mai departe pana nu ii ieseau toate scenele perfect. Il admir foarte mult pentru puterea asta.”, a declarat Bucur.

 In Nasa/The Godmother, Dragos Bucur este Radu Prodan - un respectat finantist roman casatorit cu Jennifer (Whitney Anderson), cu care are un baiat de 10 ani, extrem de inteligent, David (Stefan Iancu). Intr-o buna zi, in timpul unui botez la care Jennifer participa in calitate de nasa, politia navaleste in biserica si il aresteaza pe sotul ei. Cu aceasta ocazie, Jennifer afla ca „respectabila” afacere a lui Radu consta de fapt in spalare de bani pentru un temut mafiot local, Spanu - The Madfather (Alex Velea).

Asa se face ca eroina noastra se trezeste prinsa intr-o poveste cu mafioti adevarati, cum nu vazuse pana atunci decat in filme. Mai mult, restrictiile judecatoresti emise pe numele sau o impiedica sa iasa din tara, si, in plus, nici nu este ferm convinsa de vinovatia sotului ei. Singura solutie pe care o gaseste pentru a-si salva familia este sa isi formeze propria sa „familie mafiota” si sa contracareze astfel actiunile dusmanului lor, Spanu. 

Trailer Nasa/The Godmother

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea