Filme

#bulevardul celebritatilor #stea pe walk of fame #walk of fame #mircea albulescu #draga olteanu matei

Draga Olteanu Matei si Mircea Albulescu primesc cate o stea pe Walk of Fame-ul romanesc

Actorii mircea albulescu (77 de ani) si draga olteanu matei (78 de ani) vor primi cate o stea pe Walk of Fame-ul romanesc, amplasat in Piata Timpului din Capitala.

Ceremonia va avea loc pe 29 octombrie, de la ora 12.00. In cadrul evenimentului, cei doi actori vor primi si o stea de aur.

Walk of Fame-ul din Piata Timpului este un proiect cultural care gazduieste stelele celor mai cunoscuti artisti romani din lumea filmului si a teatrului, in semn de pretuire a valorilor culturale din Romania. Pana in prezent, pe acest bulevard au mai primit stele urmatoarele personalitati: Tamara Buciuceanu-Botez , Ileana Stana Ionescu , Sebastian Papaiani, Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan, Amza Pellea (postum), Maia Morgenstern, Alexandru Tocilescu.

Draga Olteanu Matei a debutat in film cu un rol in lungmetrajul "Blanca" (1955). Este cunoscuta datorita rolurile din pelicule ca "Cucoana Chirita" (1986), "Ilustrate cu flori de camp" (1974), "Nea Marin Miliardar" (1979) sau "Buletin de Bucuresti" (1982).

Cariera lui Mircea Albulescu se intinde pe parcursul a peste 50 de ani. A avut aparitii in numeroase filme: "Dacii" (1966), "Mihail, caine de circ" (1979), "Capcana mercenarilor" (1980),"La capatul liniei" (1983), " Cel mai iubit dintre pamanteni " (1993).
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea