Filme

#castigator #serial # dr. Who #TV Choice Awards 2011

"Dr. Who", marele castigator la TV Choice Awards 2011

Serialul "Dr. Who" a triumfat la gala premiilor TV Choice Awards, desfasurata miercuri seara la Londra. "Dr. Who" a plecat acasa cu doua trofee, unul pentru "Cea mai buna drama de familie", altul pentru "Cea mai buna actrita".

Serialul realizat de BBC a castigat premiul pentru "Cea mai buna drama de familie", iar actrita Karen Gillan a fost numita "Cea mai buna actrita" pentru rolul lui Amy Pond. In cadrul galei TV Choice Awards, printre castigatori s-a mai numarat "Sherlock", care a luat trofeul pentru "Cea mai buna noua drama". Toby Whithouse a plecat acasa cu premiul pentru "Cea mai buna drama", "Being Human".

David Tennant a castigat premiul "Cel mai bun actor" cu rolul din "Single Father", invingandu-i pe Matt Smith si Benedict Cumberbatch.

Premiul pentru "Cel mai bun reality-show" a fost castigat de "The Apprentice", iar "X Factor" a luat trofeul TV Choice Awards 2011 la categoria "Cea mai buna emisiune de talente". "Jamie's 30 minutes meals" a castigat premiul pentru "Cea mai buna emisiune culinara".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea