Filme

#denise richards #charlie sheen #minnie driver #matt damon #dennis rodman #carmen electra #divort #hollywood #cuplu #despartiri

Despartiri neplacute la Hollywood

Oricine a trecut printr-o despartire sau printr-un divort stie ca lucrurile pot deveni mult mai complicate cat ai pocni din degete. Pentru a ramane o urma de prietenie sau cel putin un comportament civilizat intre cele doua persoane, trebuie depusa multa munca si o incarcatura solida de rabdare. Stim ca in lumea vedetelor totul se petrece la o scara mai mare, iar despartirile nu fac nicio exceptie. De la parasiri surpriza, in direct la televizor, pana la iubiri secrete, acestea sunt cele mai urate, dar amuzante, despariri de la Hollywood.  

Kim Basinger & Alec Baldwin
Castigatoarea premiului Oscar, actrita Kim Basinger si actorul Alec Baldwin aveau sapte ani de casnicie, iar fetita lor, Ireland, varsta de cinci ani atunci cand Basinger a decis sa divorteze. De atunci, cei doi au ramas in lumina reflectoarelor datorita bataliei cu zvonuri. In 2006, Baldwin l-a numit pe avocatul lui Basinger un "un omulet artificial de 150 de kilograme, care pare a fi un hibrid intre un bulldog si un pumn inclestat." Un an mai tarziu, presa l-a atacat pe Baldwin dupa ce un mesaj violent pe telefon, adresat fiicei sale, a fost descoperit. In acel mesaj, actorul o numea pe fiica sa "o scroafa mica si egoista".

Charlie Sheen & Denise Richards
Dupa trei ani de casnicie, actrita Denise Richards, care era insarcinata cu al doilea copil a inaintat proces de divort. Sheen si Richards au divortat in noiembrie 2006, dar sunt si acum prinsi intr-un proces de custodie, care include un ordin de restrictie asupra lui Sheen. Desi lui Charlie ii fusese acordata custoide partiala, lucrurile au devenit urate atunci cand el a numit-o pe Denise Richards o "scroafa somera", "diabolica" si "o mama rea".

Halle Berry & David Justice
Fosta Miss America si castigatoare a unui premiu Oscar, Halle Berry este o actrita dorita de multi barbati, mai putin de jucatorul de baseball David Justice. In 1996, dupa trei ani de casnicie si abuzuri psihice, Berry a depus actele de divort. Justice a incercat sa scoata cat mai multi bani de la fosta sotie, spunand ca: "Din moment ce ea vrea sa-mi ia toti banii, la fel ar trebui sa procedez si eu." In 2007, actrita a declarat ca dupa divort a incercat sa se sinucida, dar s-a razgandit din cauza mamei sale.

Matt Damon & Minnie Driver
Pe vremuri, cand Matt Damon era "proaspat" castigator al unui premiu Oscar pentru cel mai bun scenariu, alaturi de prietenul sau Ben Affleck, lumea a observat ca el incerca sa evolueze si in viata amoroasa . Cand a fost invitat in emisiunea celebrei Oprah Winfrey sa vorbeasca despre filmul Good Will Hunting si despre Oscarul castigat, Damon a spus ca nu mai este impreuna cu Minnie Driver. Actrita a declarat putin timp mai tarziu ca habar nu avea ca intre ei doi nu mai este nimic si ca a fost un soc pentru ea cand a vazut emisiunea.

Jude Law & Sienna Miller
Toata lumea se intreba cum doi actori frumosi ca Sienna Miller si Jude Law se inteleg atat de bine. Cei doi s-au cunoscut in 2004, pe platourile de filmare ale filmului Alfie. In 2005 a aparut brusc "poveste cu dadaca" si Jude a recunoscut ca si-a inselat logodnica cu bona copilului lor – care fusese angajata si de fosta sotie a actorului cu ceva timp urma. Intr-o astfel de situatie nici nu se pune intrebarea daca presa i-a luat partea lui Miller.

Heather Locklear & Richie Sambora
Locklear a fost casatorita cu doua vedete rock: Tommy Lee si Richie Sambora, chitaristul formatiei Bon Jovi. Locklear si Sambora s-au casatorit in 1994 si au fost impreuna timp de 11 ani, pana cand actrita a primit din partea sotului ei actele de divort. Imediat dupa despartire, Sambora a aparut la brat cu prientena lui Heather, Denise Richards. Unele voci sustin ca Richards a incurajat-o pe Heather Locklear sa divorteze, lasand impresia ca relatia dintre Richards si Sambora ar fi existat inca din timpul casniciei celor doi.

Carmen Electra & Dennis Rodman
Cine poate uita nunta surpriza din Las Vegas a vedetelor Carmen Electra si Dennis Rodman? La inceput, gurile rele spuneau ca Rodman a fost ademenit de Electra sa se casatoreasca in timp ce era intr-un stadiu avansat de betie. Cei doi au cerut o anulare a actului de casatorie la 10 zile dupa eveniment, dar publicitatea care a inconjurat casnicia nu s-a terminat aici. In 2005, Rodman si-a publicat autobiografia "I Should Be Dead By Now / Ar fi trebuit sa fiu mort pana acum", in care a scris ca lui Electra ii place sa foloseasca “the N word” (nigger) in pat. Carmen Electra a negat acest lucru, dar oricum publicul a primit mult prea multa informatie decat avea nevoie.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea