Filme

#filme noi #filme #denzel washington #distributie film #flight

Denzel Washington va juca rolul unui pilot dependent de droguri

Denzel Washington urmeaza sa interpreteze in rolul unui pilot dependent de droguri, in ciuda imaginii de "baiat" bun pe care si-a format-o pana acum in majoritatea filmelor in care a jucat.

Actorul a dezvaluit de curand ca a inceput filmarile pentru productia "Flight" si ca acesta este probabil unul dintre cele mai intense filme in care a ajucat in ultimii 20 de ani.

Denzel a declarat ca asteapta cu nerabdare sa fie in pielea personajului negativ. "Voi juca rolul unui pilot dependent de droguri si alcool care provoaca prabusirea unui avion, dar care reuseste totusi sa salveze o mare parte din vietile pasagerilor", a spus Denzel Washington. Acesta a mai adaugat ca "am auzit ca baietii rai au parte de mai multa distractie". Fanii actorului asteapta cu nerabdare sa vada acest film, mai ales in urma declaratiilor facute de acesta.

Scenariul apartine lui John Gatins si urmareste calvarul care il inconjoara pe pilotul Whip. Acesta reuseste a aterizeze in siguranta si sa salveze vietile a 98 de pasageri din totalul de 106, in conditiile unui avion destul de avariat.

In urma acestei intamplari pilotul catalogat de catre mass-media drept erou fiindcă a salvat cei 98 de pasageri. Barbatul insa are mustrari de constiinta si este convins de faptul ca nu merita statutul de celebritate deoarece dependenata lui de alcool si droguri este responsabila pentru producerea incidentului.

Denzel este un aceasta perioada destul de ocupat cu filmarile, dar si cu promovarea filmului Safe House /Casa conspirativa. Mai nou, actorul a aparut pe afisul de promovare pentru filmul din Romania, alaturi de Ryan Reynolds . Filmarile pentru acest film nu au fost nelipsite de incidente: Ryan Renolds i-a invinetit ochiul lui Denzel in cadrul unei scene mai violente. Cei doi actori insa au glumit pe seama incidentului.

Aceasta productie va incepe sa ruleze in cinematografele de la noi din tara in data de 17 februarie .

Actorul pare sa aiba din ce in ce mai mult succes, mai ales printre americani. El a iesit pe locul 2 in topul celor mai iubite si apreciate staruri de cinema.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea