Filme

#filme noi #filme #denzel washington #distributie film #2 guns

Denzel Washington ar putea juca in '2 Guns'

Denzel Washington ar putea juca in filmul de actiune ' 2 Guns ', alaturi de Marc Walhberg.

Nici bine nu a fost lansat action-ul ' Safe House ', in care joaca rolul principal alaturi de Ryan Reynolds, ca Denzel Washington se pregateste sa se reapuce de filmari. Deadline.com scrie ca actorul in varsta de 57 de ani este in discutii cu Studiourile Universal pentru a fi protagonistul viitoarei pelicule '2 Guns'.

Pana acum, se stie sigur ca din distributia filmului face parte Mark Wahlberg. Denzel Washington nu a confirmat rolul in '2 Guns', dar este foarte putin probabil sa il refuze, tinand cont ca acest gen de filme ii plac cel mai mult.

'2 Guns' reprezinta ecranizarea unei serii de benzi desenate cu acelasi nume, in care un agent al unei organizatii antidrog si un ofiter al CIA, aflati sub acoperire, se urmaresc reciproc, fara sa stie unul de celalalt. Cei doi se suspecteaza reciproc de furt de bani si nu isi dau seama ca lucreaza la acelasi caz.

Filmul '2 Guns' va fi regizat de Baltasar Kormakur .
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea