Filme

#macaulay culkin #home alone #singur acasa #craciun #film

De ce Macaulay Culkin nu se uita la filmul care l-a consacrat - Singur Acasa. Motivul este incredibil

Actorul Macaulay Culkin a devenit celebru in toata lumea la o varsta frageda, dupa ce a jucat in filmul care l-a consacrat si la care se uita anual miliarde de oameni – “Singur Acasa”. Cu toate acestea, desi Macaulay Culkin a devenit cunoscut in toata lumea datorita filmului Singur Acasa, actorul a marturisit ca nu poate sa se uite la film.

Pentru romani, dar si pentru miliarde de alti oameni, Craciunul inseamna un maraton de filme specifice, printre care si Singur Acasa. Datorita popularitatii uriase a filmului, anul acesta ne vom putea uita si la Singur Acasa 6, film al carui protagonisti sunt cu totul altii, dar care promite sa devina la fel de viral.

Macaulay Culkin refuza sa se uite la Singur Acasa. Care este motivul 

Celebrul film Singur Acasa a avut premiera in 1990, adica in urma cu 31 de ani, pe cand actorul avea doar 8 ani. Macaulay a decis insa sa se retrafa din lumea filmului la varsta de 14 ani.

Actorul a revenit in atentia publicului in 2018, cand a aparut intr-o reclama pentru Google, in care aparea in rolul lui Kevin McCallister. A jucat apoi in ultimul sezon din American Horror Story.

Actorul a declarat insa ca nu se poate uita la Singur Acasa, deoarece i se pare ciudat sa se vada in film, dar si pentru ca pentru acesta, filmul nu are acelasi efect ca pentru restul oamenilor.

“Imi amintesc acea zi pe platoul de filmare, cum incercam sa imi ascund sucul in spatele canapelei. Nu pot sa ma uit la film in acelasi mod in care alti oameni se uita la acest film”, a dezvaluit Macaulay, potrivti a1.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea