Filme

#filme noi #filme #johnny depp #dark shadows #premiera film

"Dark Shadows", noul film in care joaca Johnny Depp, ruleaza din 18 mai si in Romania

"Dark Shadows", cel mai recent film in care apare Johnny Depp, va rula si in cinematografele din Romania incepand cu data de 18 mai.

Actiunea din "Dark Shadows" debuteaza in 1752, cand Joshua si Naomi Collins parasesc Liverpoolul, impreuna cu fiul lor Barnabas, navigand spre o noua viata in America. Insa nici macar peste ocean nu aveau sa scape de blestemul care s-a abatut asupra familiei lor. 20 de ani mai tarziu, Barnabas avea lumea la picioare sau cel putin orasul Collinsport din Maine. Stapan al conacului Collinwood, Barnabas este acum bogat, puternic si un veritabil playboy, cel putin pana in momentul in care comite grava greseala de a-i frange inima vrajitoarei Angelique Bouchard.

Blestemul ei este unul necrutator pentru ca il condamna pe Barnabas la o soarta mai nedreapta chiar decat moartea: il transforma in vampir, pentru a-l ingropa de viu.

Alaturi de Johnny Depp, in "Dark Shadows" mai apar Michelle Pfeiffer, Eva Green si Helena Bonham Carter.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea