Filme

#filme noi #filme #daniel radcliffe #frankenstein #distributie film

Daniel Radcliffe vrea sa joace in lungmetrajul "Frankenstein"

Daniel Radcliffe si-a anuntat intentia a face parte din distributia unei adaptari a romanului lui Mary Shelley, Frankenstein.

Fosta vedeta a seriei "Harry Potter" vrea sa obtina rolul lui Fitz- asistentul lui Henry Frankenstein. Personajul ales de Radclife este plasat in rolul principal, potrivit scenariului revuzionist al lui Paul McGuian.

Fitz a fost descris de unele surse apropiate productiei ca fiind "de o mizereie patologica, imbracat in vechi haine de clovn".

In urma unui clasament intocmit la inceputul acestui an, Daniel Radcliffe este unul din cei mai bogati actori cu varsta de pana in 30 de ani. Acesta are o avere de aproape 86 de milioane de dolari, datorita celebrei francize in care a jucat, dar si in urma veniturilor obtinute dupa rolul "The Woman in Black".

In acelasi clasament se regasesc inca doi actori ai francizei "Harry Potter"- Emma Watson (41 milioane de dolari) si Rupert Grint (38 milioane de dolari).

Foto: imnotobsessed.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea