Filme

#daniel day-lewis #viggo mortensen #superman #zack snyder #rol negativ #henry cavill

Daniel Day-Lewis si Viggo Mortensen - baietii rai din noul Superman?

Zack Snyder vrea numai vedete pe afisul noului film Superman pe care isi va pune semnatura regizorala. Printre numele vehiculate pentru rolul generalului Zod se numara Viggo Mortensen si Daniel Day-Lewis.

Site-ul Moviehole sustine ca producatorii de la Warner Bros. il vor pe dublul castigator al premiului Oscar, Daniel Day-Lewis, pentru rolul  Generalului Zod.

Tot pe lista de “dorinte” se afla si Viggo Mortensen. Actorul din Lord of the Rings este vizat pentru aceeasi partitura negativa a generalului Zod. Deocamdata insa, niciunul dintre cei doi actori nu au demarat negocierile cu Warner Bros.

Noul film Superman va fi regizat de Zack Snyder dupa un scenariu de David S. Goyer . Christopher Nolan va superviza productia filmului care a fost intitulat provizoriu Man of Steel. Rolul principal i-a fost atribuit britanicului Henry Cavill, cunoscut din serialul tv The Tudors.

Recent s-a zvonit ca Kevin Costner ar fi primit deja rolul lui Jonathan, tatal adoptiv al lui Clark Kent alias Superman. In acelasi timp Snyder si producatorii se afla si in cautare de actrite pentru cele trei roluri feminine din film. Pana in acest moment, favorite pentru personajul lois lane sunt Alice Eve, Rosamund Pike si Diane Kruger, insa niciuna nu a primit o oferta oficiala.

Filmarile vor incepe in luna iunie anul acesta, iar premiera ar putea avea loc in decembrie 2012.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea