Filme

#zach galifianakis #the hangover 3 #scenariu

Cum va arata scenariul lui “The Hangover 3”

Zach Galifianakis, actorul care-l interpreteaza pe Alan in peliculele din seria"The Hangover", a confirmat la randul sau ca se va filma cea de-a treia parte si a oferit detalii despre scenariul acesteia.

Intr-un interviu acordat revistei americane Rolling Stones, Galifianakis a marturisit ca scenariul lui " The Hangover 3 " a fost deja gandit. 

"Vor sa faca un al treilea film ‘The Hangover’. Deja primesc telefoane", a spus actorul, dezvaluind si ca, in proiectul celei de-a treia pelicule, personajul sau, Alan, urmeaza sa evadeze dintr-un spital de boli psihice, cu ajutorul prietenilor sai din gasca numita " haita de lupi ", interpretati de Bradley Cooper, Ed Helms si Justin Bartha .

Intrebat in legatura cu acest proiect, regizorul primelor doua filme "The Hangover", Todd Phillips a raspuns ca este foarte deschis, precum "Comitetul Olimpic", sa i se prezinte orase, sa zboare dintr-un loc in altul, cu vin si femei, si sa fie mituit, iar apoi va lua o decizie. Potrivit unor speculatii, Amsterdam ar putea fi ales drept orasul in care sa se petreaca actiunea celui de-al treilea film.

Din pacate, franciza “The Hangover” va lua sfarsit odata cu lansarea celei de-a treia parti. Anuntul a fost facut luna trecuta chiar de Todd Phillips.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea