Filme

#captain america # continuare film #film Captain America

Continuarea filmului "Captain America" anunta o distributie de exceptie!

Producatorii filmului "Captain America: The First Avenger" au dezvaluit recent distributia continuarii sale, pelicula "Captain America: The Winter Soldier". Fanii productiilor Marvel cu supereroi vor avea, astfel, ocazia de a regasi personaje precum Maria Hill sau Natasha Romanoff.

Actrita Cobie Smulders va intra din nou in pielea frumoasei agente Maria Hill. Totodata, Scarlett Johansson, care a jucat rolul Vaduvei Negre sau Natasha Romanoff in "Razbunatorii", i se va alatura lui Chris Evans in "Captain America: The Winter Soldier". In ceea ce priveste rolurile personajelor negative, acestea le-au fost repartizate actorilor Frank Grilo (Crossbones) si Sebastian Stan (The Winter Soldier). Cel din urma il interpretase pe Bucky Barnes in pelicula "Captain America: Primul Razbunator".

Pe langa continuarea filmului "Captain America", regizorul Joss Whedon pregateste si un serial, "S.H.I.E.L.D", pentru postul de televiziune ABC.

"Captain America: The Winter Solider" va fi lansat la data de 4 aprilie 2014.

Sursa foto: movieplaner.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea