Filme

#conan the barbarian #mediapro distribution #filme noi #jason momoa #box office #premiera film #conan 3D

Conan 3D, lider in box-office-ul romanesc

" Conan 3D ", unul dintre cele mai asteptate filme ale verii, a reusit sa-i impresioneze pe cinefilii romani, fiind vizionat in acest weekend de aproximativ 14.000 de spectatori.

Filmul, care il aduce in rol principal pe Jason Momoa , a fost distribuit in Romania de MediaPro Distribution in 25 de cinematografe si a surclasat comedia de succes " Sefi de cosmar ", care a adus in salile de cinma aproape 10.000 de spectatori, in cea de-a doua saptamana de la lansare.

Pe locul trei in topul preferintelor publicului din Romania s-a pozitionat comedia "Daca as fi…tu?", care de asemenea a strans aproximativ 10.000 de spectatori in weekendul de lansare.

"Conan 3D" a fost filmat in decurs de 12 saptamani la Nu Boyana Studios si in diverse alte locuri din Bulgaria. Alaturi de o echipa formata din 400 de oameni, scenograful Chris August a creat pentru revenirea cinematografica a legendarului barbar peste 600 de platouri de filmare diferite.

Din film nu lipsesc nici prezentele romanesti, pe marile ecrane putand fi admirata intr-o ipostaza incendiara si fotomodelul roman Alina Puscau .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea