Filme

#filme #comedii romantice #top filme #filme valentine`s day

Comedii romantice pentru Valentine''s Day

Valentine's day este la numai cateva zile distanta, ceea ce inseamna trebuie sa te pregatesti asa cum se cuvinte pentru o zi speciala alaturi de partenerul de viata. Daca in timpul zilei iesiti in oras, seara nu va ramane decat sa vizionati o comedie romantica. Iata cateva dintre recomandarile noastre.

The Wedding Crashers

Doi prieteni foarte buni isi formeaza de ani de zile obiceiul de a merge la nunti pe care nu le cunosc doar pentru a agata fete si pentru a face sex cu ele. Acest lucru functioneaza foarte bine pentru cei doi pana cand ajung la o nunta mai speciala si se indragostesc de doua domnisoare de onoare absolut superbe. Descopera o comedie care iti aduce o avalansa de glume bune si foarte "condimentate".



 

Meet The Parents

Gasesti fata pe care o astepti o viata intreaga, iar relatia voastra este minunata... pana in momentul in care ii intalnesti parintii. Situatia devine cu adevarat neplacuta in momentul in care tatal fetei este un fost angajat CIA si care aplica pe viitorul ginere tot felul de metode de persuasiune si presiune. Urmareste un film minunat la care vei rade cu lacrimi.



 

Hitch

Will Smith interpreteaza in Hitch rolul unui consilier in probleme amoroase care ajuta barbatii sa cucereasca cele mai frumoase si... imposibil de cucerit femei. In timp ce il ajuta pe Albert (un contabil timid) sa o cucereasca pe Allegra Cole (o celebritate), Alex (Will SMith) se indragosteste de jurnalista de mondenitati care o urmareste pe Allegra.



 

The Proposal

Povestea filmului incepe intr-un birou condus de o sefa diabolica si obsedata de perfectiune , dar mai ales obsedata sa aiba angajati perfecti. Margaret (Sandra Bullock) isi trateaza foarte urat asistentii pana in momentul in care afla ca urmeaza sa fie deportata din cauza faptului ca viza sa nu poate fi prelungita. Singura solutie in acest caz este sa se casatoreasca... iar unicul pe care il poate santaja sa o ia de sotie este chiar Andrew (asistentul care o uraste de moarte). Dupa cateva zile petrecute impreuna situatia si sentimentele dintre cei doi incep sa mearga intr-o alta directie.



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea