Filme

#filme #comedii romantice #filme romantice #top filme

Comedii romantice care merita revazute

Printre comediile romantice ale anului 2002 se numara productii precum , sau celebrul . Descopera mai multe despre cele mai bune comedii romantice din 2002.

Maid in Manhattan

Maid in Manhattan ii are in rolurile principale pe Marisa Ventura (Jennifer Lopez) si Christopher Marshall (Ralph Fiennes) si are la baza povestea clasica a unei femei care viseaza la o viata mai buna si care il intalneste pe "print" in cel mai neasteptat loc si moment. Ea este camerista la un hotel de lux, la care se cazeaza si chipesul Christopher, un candidat la functia de senator al Statelor Unite. Din pacate, cei doi incep relatia cu o minciuna care iese la suprafata destul de rapid.



Two Weeks Notice

Hugh Grant si Sandra Bullock joaca impreuna intr-un film romantic si captivant despre iubire. Milionarul George Wide are un renume de afemeiat care se culca cu toate asistentele sale. Lucrurile se schimba insa in momentul in care incepe sa lucreze cu Lucy Kelson, lui. Totusi, barbatul nu isi da seama ca Lucy este ceea ce a cautat o viata intreaga decat atunci cand este un pic cam tarziu.


In filmul The Sweetest Thing sau Puicute Bune este vorba despre 3 prietene foarte bune care isi doresc sa aiba o relatie de vis. Una dintre cele 3 are insa o regula de aur: sa evite sa caute partenerul perfect si sa se concentreze asupra relatiilor prezente. Filmul este o comedie romantica, o noua abordare a cautarii dragostei.



 

A Guy Thing

Filmul ii are in prim-plan pe actorii Jason Lee, Julia Stiles si Selma Blair si se invarte in jurul unor relatii destul de complicate. Actiunea incepe cand Paul (Jason Lee) pierde controlul dupa cateva pahare baute la petrecerea burlacilor facuta in cinstea sa si se trezeste in pat cu o dansatoare. Cand isi da seama ca si-a inselat viitoare sotie, Paul este panicat si disperat sa scape de Bechy (dansatoarea) care ii poate distruge relatia cu femeia pe care o iubeste.




 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea