Filme

#catalin mitulescu #no strings attached #something borrowed #comedii #friends with benefits #comedii romantice #Just Go With It

Comedii romantice din 2011

Comediile romantice vor ramane intotdeauna o optiune cinematografica clasica pentru cei mai multi dintre noi. Anul 2011 a fost unul de succes din acest punct de vedere. No Strings Attached , Just Go With It sau Something Borrowed sunt doar cateva dintre filmele de pe aceasta lista.


No Strings Attached


Natalie Portman si Ashton Kutcher joaca impreuna intr-o comedie romantica bazata pe comportamentul generatiilor actuale. Mai exact, cei doi incep prin a avea o relatie bazata doar pe sex, insa, fara sa isi dea seama se indragostesc si isi incalca astfel principiile de a nu se implica emotional intr-o relatie.


Just Go With It


Un medic chirurg (Adam Sandler) se indragosteste de o profesoara tanara, iar pentru a o cuceri pe aceasta, incearca sa isi convinga asistenta sa joace rolul sotiei de care urmeaza sa divorteze. In acest joc intra si copiii asistentei, iar cele 5 personaje principale pleaca impreuna intr-o vacanta in Hawaii. In acest loc de vis au loc o serie de schimbari care il vor determina pe medic sa se indragosteasca de asistenta sa (Jennifer Aniston).


Something Borrowed


In momentul in care singurul lucru bun din viata ta pare sa fie o cariera de succes, incepi sa te uiti cu jind la viata persoanala si mai ales la viitorul sot al celei mai bune prietene. Cel putin acesta este subiectul Something Borrowed care ii are in rolul principale pe Kate Hudron, Ginnifer Goodwin si Colin Egglesfiled.


Friends With Benefits


Justin Timberlake si Mila Kunis sunt cele doua personaje principale din filmul Friends with Bennefits, productie care are la baza povestea a doi tineri care isi doresc relatii sexuale, fara sa se implice insa emotional in relatie. Pe masura ce trece timpul si cu cat cei doi petrec mai mult timp impreuna, ei se indragostesc si astfel toate planurile lor sunt date peste cap.



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea