Filme

#filme noi #hollywood multiplex #columbiana #premiera film

"Columbiana", un omagiu adus lui "Leon" si "Nikitei"

Un nume legendar al cinematografiei contemporane, Luc Besson , isi face spectaculoasa revenire pe marile ecrane, de aceasta data in calitate de scenarist al filmului " Columbiana ", un thriller de actiune cu Zoe Saldana in rolul principal. Filmul va avea premiera in data de 9 septembrie in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), Movieplex, The Light Cinema, Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Bacau, Braila, Baia Mare, Timisoara, Iasi, Pitesti), Cityplex (Constanta, Brasov), Patria (Bucuresti si Craiova), Odeon Cineplex Cluj, Cinema Florin Piersic (Cluj), Cinema Phoenix (Pascani), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina).

Pentru celebrul creator Luc Besson, "Columbiana" reprezinta implinirea dorintei sale de a oferi o continuare proiectelor sale faimoase, "Leon: The Professional" si "Nikita". Regizorul filmului " Transporter 3 ", Olivier Megaton , declara despre materializarea acestui proiect: "Luc Besson mi-a vorbit frecvent despre dorinta lui de a face o continuare filmului "Leon: The Professional", cam de vreo zece ani imi vorbeste despre asta," dezvaluie Olivier Megaton.

"Filmul nu s-a materializat niciodata, dar s-a agatat de ideea unui film de actiune cu o femeie in rolul principal si rezultatul acestei idei a fost "Columbiana". Eu, unul, mi-am dorit sa fac un film de actiune in genul trilogiei Bourne," continua Olivier. "Voiam un film mai serios, mai putin caricatural decat "Transporter 3". In consecinta, "Columbiana" a fost ideal. Este un fel de omagiu adus filmelor "Nikita" si "Leon: The Professional". Voiam sa explorez psihologia personajului principal si sa o aduc la limita."

"Columbiana" este un thriller de actiune impresionant, in care o copila este aruncata in lumea cumplita a crimelor, a violentei fara limite si, nu in ultimul rand, a razbunarii. La varsta de numai 9 ani, Cataleya Restrepo (Zoe Saldana) este martora la uciderea cu sange rece a parintilor sai, oribila crima fiind ordonata de cel mai mare mafiot local. Printr-o ploaie de gloante, copila reuseste sa scape de asasini si se refugiaza in Chicago, la unchiul sau Emilio.

Din acel moment, Cataleya a crescut cu un singur scop: sa-l gaseasca si sa-l extermine pe criminal. In ciuda eforturilor lui Emilio de a o tine departe de o viata insangerata, tanara devine repede un asasin profesionist cu metode unice si incepe sa isi caute dreptatea. Antrenata sa ucida, nu iarta si nu uita. Acum, momentul ei se apropie...

O productie semnata de scenaristii filmului Taken si regizorul lui Transporter 3, "Columbiana" va avea premiera in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), Movieplex, The Light Cinema, Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Bacau, Braila, Baia Mare, Timisoara, Iasi, Pitesti), Cityplex (Constanta, Brasov), Patria (Bucuresti si Craiova), Odeon Cineplex Cluj, Cinema Florin Piersic (Cluj), Cinema Phoenix (Pascani), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina).

Vizionarea de presa a filmului "Columbiana" va avea loc miercuri, 7 septembrie, cu incepere de la 10.30, la CinemaPRO.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea