Filme

#colin firth #cameron diaz #fratii coen #remake #premiile oscar #gambit

Colin Firth si Cameron Diaz - recrutati de fratii Coen pentru "Gambit"

Odata cu nominalizarea sa la premiile Oscar si listarea sa ca mare favorit in cursa pentru un trofeu al Academiei Americane de Film, britanicul Colin Firth este si mai curtat de producatorii americani.

Colin Firth si Cameron Diaz au fost recrutati pentru rolurile principale din remake-ul filmului din 1966, gambit. Scenariul productiei este semnat de fratii Coen , nominalizati din nou anul acesta la Oscar pentru western-ul True Grit, in timp ce de regie se va ocupa Michael Hoffman (The Last Station).

Potrivit Deadline Hollywood, Firth va interpreta rolul jucat in filmul original de Michael Caine, un hot pasionat de arta, iar Diaz va fi partenera sa, partitura ce i-a apartinut lui Shirley Maclaine.

Filmarile vor incepe in mai anul acesta la Londra, dar pentru moment nu se cunoaste data la care remake-ul Gambit va avea premiera.

Colin Firth este cotat cu cele mai mari sanse la castigarea unei statuete Oscar la gala din 27 februarie pentru rolul din The King’s Speech. Cameron Diaz poate fi vazuta la cinema in pelicula The Green Hornet alaturi de Seth Rogen.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea