Filme

#filme noi #filme #oscar wilde #colin firth #distributie film #the happy price

Colin Firth, rol intr-o productie despre Oscar Wilde

Actorul de origine britanica Colin Firth va juca intr-un film biografic despre viata si cariera dramaturgului irlandez Oscar Wilde.

Pelicula, intitulata "The Happy Price" are in distribuitie si alte nume de actori celebri, precum Emily Watson si Tom Wikinson. Tema lungmetrajului este data de ultimele zile de viata ale celebrului dramaturg Oscar Wilde, care mediteaza la esecurile si dezastrele din viata sa, facand insa totul cu un ascutit simt al autoironiei.

Colin Firth va interpreta rolul prietenului si confidentului dramaturgului, in vreme ce rolul principal i-a revenit lui Rupert Everett.

Collin Firth este un actor de film, teatru si televiziune, devenit celebru in 1995, prin intermediul filmului "Mandrie si prejudecata". Alte roluri prin care s-a evidentiat personalitatea si talentul actorului au fost cele din "Jurnalul lui Bridget Jones", musicalul "Mamma Mia!", "Love Actually" si "Discursul regelui" (2011).

Foto : paper-fresh-celebrity.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea