Filme

#colin firth #stea #hollywood walk of fame

Colin Firth are propria stea pe Hollywood Walk of Fame

Colin Firth , unul dintre marii favoriti in cursa pentru premiile Oscar din 2011, pentru portretizarea regelui George al VI-lea al Marii Britanii in filmul biografic The King’s Speech, are parte de propria stea pe Hollywood Walk of Fame.

Colin Firth (50 de ani) a primit joi, cea de-a 2.429-a stea pe faimosul bulevard al celebritatilor de la Los Angeles. Ceremonia a avut loc in fata barului britanic The Pig & Whistle din Hollywood.

“Sunt foarte bucuros ca de acum inainte am un coltisor al meu in Hollywood - pe care il voi numi ‘micul meu coltisor din Anglia - in apropiere de partenera mea Emma Thompson’", a declarat actorul britanic. acasa .ro/firth" title="firth">Firth a facut aluzie la steluta onorifica a compatrioatei sale, aflata in apropiere.

Colin Firth a stralucit in 2010, cand a fost recompensat pentru rolul din filmul A single Man cu un premiu BAFTA .  De altfel, gratie acestui rol actorul britanic a primit nominalizari si la alte premii importante: Oscar, Globurile de Aur si screen actors guild Awards.

Rolul regelui George al VI-lea  din The King's Speech i-a adus lui Colin Firth nominalizari la Globurile de Aur si Screen Actors Guild.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea