Filme

#christopher nolan #leonardo dicaprio #exigent #inception #golden globes

Christopher Nolan: "DiCaprio este foarte exigent"

Christopher Nolan , regizorul noii serii Batman si al blockbuster-ului , a dezvaluit, dupa ce a lucrat cu Leonardo DiCaprio, ca actorul american este foarte .

Potrivit NDTV Movies, Nolan spune ca DiCaprio are standard foarte inalte, un lucru pe care regizorul l-a apreciat in timpul filmarilor la complicatul Inception . “Este foarte exigent , ceea ce m-a ajutat sa creez in Inception dimensiunea emotionala a povestii”, a spus regizorul.

“Leo este unul dintre actorii cu care incerc sa lucrez de ani buni. Ne-am intalnit de multe ori, dar nu s-a concretizat nimic. In final am reusit sa-l conving cu scenariul lui Inception in care Leo aduce personajului o incarcatura emotionala deosebita”, a povestit Nolan.

potrivita pentru a-l infrunta pe Batman.

Inception are 4 nominalizari la premiile Golden Globes , insa, din pacate, DiCaprio nu a fost pe placul jurnalistilor straini de la Hollywood. Leo va intra in curand in pielea lui J. Edgar Hoover , primul director al FBI, intr-un nou film biografic regizat de Clint Eastwood.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea