Filme

#christian bale #preot #salvator #film #epic #nanjing heroes #zhang yimou

Christian Bale - preot salvator in filmul epic "Nanjing Heroes"

impresioneaza criticii de film si cinefilii deopotriva in The Fighter , motiv pentru care a si fost nominalizat recent la . Acum actorul trece la un proiect epic si nu ne referim la The Knight Rises.

Actorul britanic a semnat pentru un rol principal in filmul istoric regizat de si urmareste povestea masacrului din 1937 a mii de cetateni chinezi de catre soldatii japonezi.

Christian Bale va interpreta rolul principal, un preot pe nume John care reuseste, asemeni lui Oscar Schindler, sa salveze un numar impresionat de cetateni chinezi de la moarte. “L-am intalnit pe Christian in America si am fost impresionat de documentarea sa pe aceasta tema”, a spus Zhang despre distribuirea lui Bale in Nanjing Heroes .

Regizorul chinez are un buget de aproximativ 90 de milioane de dolari pentru Nanjing Heroes , cam cat a investit si . Deocamdata nu se stie cand anume va intra in productie filmul lui Yimou, insa, cu siguranta, Christian Bale va imbraca inca o data costumul lui Batman inainte de a se indrepta spre China pentru Nanjing Heroes.

Vezi mai jos un trailer al filmului The Fighter in care Christian Bale interpreteaza un  boxer profesionist ajuns dependent de droguri si antrenor al fratelui sai mai mic. Pentru acest, actorul a fost nominalizat la premiile Globurile de Aur de anul viitor.
 



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea