Filme

#gotham independent film awards #charlize theron #gary oldman #premii film

Charlize Theron si Gary Oldman, premiati la gala Gotham Independent Film Awards

Charlize Theron si Gary Oldman vor primi premiul pentru intreaga cariera la gala Gotham Independent Film Awards , ce va avea loc pe 28 noiembrie la New York.

Acelasi trofeu va fi innanat cineastului David Cronenberg , dar si lui Tom Rothman, co-presedinte al companiei Fox Entertainment Group.

Actrita de origine sud-africana Charlize Theron a debutat in lumea filmului in a doua jumatate a anilor '90. Theron a fost distribuita in pelicule ca "The Devil's Advocate" (1997), "Mighty Joe Young" (1998) " Sweet November " (2001), "Monster" (2003). Pentru rolul din "Monster" actrita a fost recompensata in 2004 cu un premiu Oscar.

Primele roluri ale lui Gary Oldman dateaza de la inceputul anilor '80. A jucat rolul muzicianului Sid Vicious in "Sid & Nancy" (1986), a fost vampir in "Dracula" lui Francis Ford Copolla si a jucat alaturi de Christian Bale, Michael Caine si Liam Neeson in "Batman Begins" (2005).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea