Filme

#filme noi #filme #charlize theron #distributie film #film agatha christie #murder mystery

Charlize Theron, rol intr-un film realizat dupa o povestire de Agatha Christie

Programul actritei Charlize Theron este unul foarte incarcat, Astfel, dupa ce aceasta va termina de filmat pentru "Mad Max: The Fury Road", va avea de onorat un nou contract, cel pentru comedia "Murder Mystery".

Noua productie a fost caracterizata ca fiind o "deconstructie realizata cu afectiune" a unei povestiri a celebrei autoare de romane politiste Agatha Christie.

Filmul prezinta povestea unui cuplu american plecat in strainatate si va incepe anul viitor, sub indicatiile regizorale ale lui John Madden ("The Best Exotic Marigold Hotel).

Charlize Theron poate fi vazuta la noi in doua din cele mai recente productii cinematografice, "Prometheus" si "Snow White and The Huntsman".

Pentru noul rol din filmul "Mad Max: The Fury Road", actrita in varsta de 36 de ani s-a ras pe cap. Ea va interpreta rolul personajului Furiosa si va aparea alaturi de Tom Hardy, cel care interpreteaza rolul lui Mad Max.

Foto: aceshowbiz.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea