Filme

#filme noi #filme #charlize theron #distributie film #s.f. # agent 13

Charlize Theron, rol in SF-ul "Agent 13"

Programul frumoasei actrite de la Hollywood, Charlize Theron este unul cat se poate de ocupat, iar printre noile proiecte in care ea va juca se numara si SF-ul de actiune "Agent 13".

Daca in curand fanii o vor putea vedea in "Prometheus", SF-ul lui Ridley Scot, actrita se pregateste deja pentru filmarile unei noi productii. Charlize Theron va juca intr-un film a carei actiune o trimite din nou in universul stiintifico-fantastic, iar potrivit informatiilor furnizate de Vulture, acesta se numeste "Agent 13".

Proiectul, care ii apartine regizorului Rupert Wyatt ("Rise of the Planet of the Apes") va include multe scene de actiune, iar subiectul acestuia a atras atentia marilor studiouri de film de la Hollywood, care au inceput sa negocieze drepturile de productie.

Charlize Theron a jucat anul trecut in pelicula de comedie "Young Adult", iar in aceasta vara va mai aparea in rolul Reginei malefice Ravenna, din "Snow White and the Huntsman".

Sursa foto : dailystab.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea