Filme

#filme noi # two and a half men #charlie sheen #bill murray #coppola #distributie film # a glimpse inside the mind of charles swuan III

Charlie Sheen, intr-o noua comedie, alaturi de Bill Murray

Dupa ce a fost concediat din serialul " Two and a Half Men ", Charlie Sheen pune la cale un prim proiect care se va materializa anul viitor. Celebrul actor va avea un rol in filmul "A Glimpse Inside the Mind of Charles Swuan III", scrie Cinemagia, citand un anunt al TotalFilm. Alaturi de Charlie Sheen, in proiect mai este implicat si Bill Murray .

"A Glimpse Inside the Mind of Charles Swuan III" va fi regizat de Roman Coppola, unul dintre membrii cunoscutei familii de cineasti si care se afla la prima incercare de acerst gen dupa ce in prealabil a lucrat ca asistent al regizorului Francis Ford Coppola . Roman Coppola este cel care semneaza si scenariul filmului de comedie "A Glimpse Inside the Mind of Charles Swuan III", a carui lansare va avea loc in 2012.

Despre filmul in care vor juca Charlie Sheen si Bill Murray se stie pana acum ca imagineaza povestea unui designer grafic cunoscut si bogat si care cucereste cu usurinta inima doamnelor. Personajul principal, care va fi interpretat de Charlie Sheen, se loveste de situatii nu tocami placute, conform scenariului: este parasit de iubita, iar viata lui intra intr-o zodie neagra, dominata de indoieli si confuzie . De aici, o serie de intamplari pline de umor vor pipera viata personajului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea